Informatie

Even voorstellen

Mijn naam is Leonie Huitema heb van kinds af aan al ervaring met honden. Diverse trainingen gevolgd (wat ik nog steeds doe) en al jaren bezig met fotografie. Ik heb geen studio maak alle foto's buiten wat ik persoonlijk het mooiste vind zoveel verschillende achtergronden zijn mogelijk. Ik neem altijd de tijd voor een shoot in een ontspannen en gezellige sfeer dat werkt het beste met dieren. Van te voren bespreek ik met jou wat je wensen zijn, spreken wij een datum een een locatie af. Een prachtig portret, actie, sfeer, stand of gangwerk (collage bv nestaankondiging), alles is mogelijk.

Klik hier voor mijn portfolio!

Tarieven

Fotoshoot van 1 tot 1.5 uur op locatie in Zwolle €80,- euro. Buiten Zwolle 35 cent per kilometer met een max van 30 min rijden vanaf Zwolle. Meer mogelijkheden bespreekbaar, neem vrijblijvend contact met mij op.

2de hond / dier (zelfde eigenaar) €15,- extra voor de shoot.
3de en of meer honden / dieren, per hond  /dier (zelfde eigenaar) €10,- euro extra voor de shoot.

* Andere eigenaar met 1 hond / dier is €40,- euro extra.
2de hond / dier (zelfde eigenaar) €15,- extra voor de shoot.
3de en of meer honden / dieren , per hond / dier (zelfde eigenaar) €10,- euro extra voor de shoot.

Hierbij inbegrepen 5 bewerkte digitale foto’s (zonder logo en voor privé gebruik) in hoge resolutie. Dezelfde 5 digitale foto’s met logo voor alle “social” media, laat je een collage maken van je hond(en) / dier(en) dan mijn naam in het klein in de collage.
Elke digitale foto extra kost €6,50 per foto ( bewerkt hoge resolutie met en zonder logo).
Een selectie van de foto’s worden per mail verstuurd, waaruit jezelf een keuze kan maken, let op de foto’s zijn onbewerkt dus kleuren worden nog aangepast en eventuele riempjes worden weggewerkt.

* Boek je een shoot samen met een andere eigenaar krijgen jullie in totaal samen 6 bewerkte digitale foto’s (ieder 3 foto’s) zoals hierboven beschreven i.p.v. 5 foto’s.

Tips

Neem wat lekkers mee om je hond te belonen, riem (show) , water, handdoek, waterbak en favoriete speetje.
Wil je een specifieke houding op de foto oefen dit met je hond, dit geldt ook als je meerdere honden samen op de foto wil.
Neem voor elke hond een riem/lijn(show) mee het liefst zo dun mogelijk. Kan je hond niet los is dat geen enkel probleem.
Samen met je hond op de foto? Trek geen felle kleuren aan maar kleuren die bij je hond passen.

Naamsvermelding & auteursrecht

Zorg ervoor dat het logo zichtbaar is en niet wegvalt of van de foto afgeknipt wordt. Je mag mij altijd benoemen of taggen bij je post, jouw ervaring helpt weer andere mensen om mij te ontdekken... alvast bedankt. Foto's mogen niet aangepast worden (bijsnijden, bewerken of filters toepassen). Ik besteed veel aandacht en tijd aan iedere foto om deze zo mooi mogelijk te presenteren.

Wanneer je een foto koopt, koop je een exemplaar voor eigen gebruik. Je krijgt/koopt er geen rechten of licenties bij. De auteursrechten blijven volgens de Nederlandse wet altijd volledig bij de fotograaf. Wil je de foto toch ergens voor gebruiken? Neem dan even contact met mij op.

Ik heb het recht om jou foto's te gebruiken voor mijn portfolio/ Facebook / Instagram enz.

Fotoshoot

De fotoshoot kan in ieder weer type plaatsvinden, behalve bij regen. We kiezen dan een andere dag uit. Ik fotografeer bijna alles, neem vrijblijvend contact met mij op voor alle mogelijkheden

Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot? Of heb je nog vragen, vraag het gerust. Je kan contact opnemen via contact of direct mailen naar jwonnink@home.nl ik reageer zo snel mogelijk.