Kani Akilah Dahabu Bentley

Eigenaar : Leonie Huitema & Esther Kappert

Fokker : Esther Kappert

Geboorte datum: 12-12-2012

Gebit : compleet schaargebit

Hoogte : 69cm

Gewicht : 46kg 

HD : A FCI standaard

ED : Vrij FCI standaard

Schouders: Vrij

Blue Dilute : D/D (vrij)

DM (SOD1): N/N (vrij)

LTV : Vrij (officieel beoordeeld in Oostenrijk )

Rug: 7 wervels

Spondylose: Vrij

EOAD (doofheid): Vrij (High confidence Clear)

Livergen: B/B geen drager

JME: Drager

Hemofilie B: Vrij

Titels:

Belgisch Jeugdkampioen

Kandidaat voor Nederlands, Duits en Internationaal kampioen.

Bentley is beschikbaar voor geschikte teven, wij fokken volgens de regels van de VFR van de RRCN. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bentley is gefokt door Esther Kappert van de Kani Akilah kennel in Nederland, Bentley heb ik samen met Esther in co own. Hij is geboren op 12-12-2012 samen met, 6 broertjes  (5 zwartneusjes, 2 livers), 2 knikstaarten en 6 zusjes (4 zwartneusjes, 2 livers), 1x 3 kronen en 1x DS.

Hij is een makkelijke hond die goed luistert, altijd blij is en altijd met iedereen wil spelen. Hij is zelfverzekerd en stabiel kan uitstekend met kinderen overweg! Wij hebben gehoorzaamheid cursus gevolgd en ringtraining, Bentley is makkelijk te trainen en is stapel gek op eten!

Zwemmen doet hij heel graag vooral met het warme weer, als hij uit het water komt rent hij graag een ere rondje door het hoge gras. Hij heeft een uitstekende neus en op konijnen jagen doet hij graag. Coursen doet hij ook met veel plezier, lekker vol speed achter de lure aan.

Showen vinden wij leuk om te doen, tot nu toe met goede resultaten. Bentley is Belgisch Jeugd Kampioen geworden waar wij heel erg trots op zijn. Zo lang hij showen leuk vind zijn wij zeker vaak te vinden op shows.

Wij hopen nog jaren van Bentley te mogen genieten.