Mswati's Antar Kenzo

Eigenaar : Leonie Huitema & Jacco Wonnink

Fokker : Peter & Christie Verstappen

Geboorte datum: 01-04-2006

Gebit : compleet schaargebit

Hoogte : 70cm

Gewicht : 47kg

HD : A FCI standaard

ED : Vrij FCI standaard

Blue Dilute : DD (vrij)

Kenzo is beschikbaar voor geschikte teven, wij fokken onder de voorwaarden van de COE van de RRCN. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Kenzo is gefokt door Peter en Christie Verstappen van de Mswati's Rhodesian Ridgeback Kennel in Nederland. Zijn moeder is Mswati's Gani en zijn vader is Multi Kampioen N'Gai Zamu of Ginba's Hero. Kenzo is geboren op 01-04-2006 samen met nog 7 zussen en 3 broers.

Hij was als pup al een hele makkelijke hond, liep gelijk mee aan de riem en nam heel snel de dingen op. Wij zijn met hem op cursus gegaan en hebben gehoorzaamheid gevolgd en ringtraining voor de shows. Hij leert snel en is makkelijk te trainen en reageert heel goed op je stem. Hij is heel stabiel en vind iedereen lief en aardig, hij is lief voor andere mensen en dieren en kan ook heel goed met kinderen overweg. Hij is goud eerlijk en en hij heeft echt een hart van goud.

Als je thuis komt is hij heel erg blij en staat je altijd op te wachten met een speeltje. 's avonds rustig zitten op de bank is er niet bij hij komt altijd met zijn speeltjes aan en die moet je weg gooien en hij brengt ze netjes weer terug een spelletje wat hij heel lang kan volhouden. 

Wij genieten elke dag weer van hem, hij kan zich helemaal uitleven tijdens de wandelingen vooral als er water en zand in de buurt is. Hij is gek op aandacht en komt vaak bij je staan om lekker gekriebeld te worden en dan krijg je een lekkere lebber van hem terug.

Tot nu toe scoort Kenzo erg goed op shows. Hij heeft bijna elke show een Uitmuntend gekregen en ook bijna elke show weet hij zichzelf te plaatsen.

Wij hopen nog jaren van Kenzo te mogen genieten.