Njia Jamaa Grand Lewis

Eigenaar : Leonie Huitema 

Fokker : Sarah Polk

Geboorte datum: 04-10-2017

Gebit : compleet schaargebit

Hoogte : 67.5 cm

Gewicht : 44 kilo

HD : A

ED : Vrij

Schouders OCD: Vrij

Blue Dilute : D/D (vrij)

DM (SOD1): N/N (vrij)

JME: N/N (vrij) 

Hemofilie B: Vrij

Liver (B-locus): B/b (drager)

Ridge: R/R

Bevroren sperma beschikbaar!

Lewis is beschikbaar voor geschikte teven, wij fokken volgens de regels van de VFR van de RRCN. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lewis is gefokt door Sarah Polk van Njia Jamaa kennel in Duitsland. Hij is geboren op 04-10-2017 het nest bestond uit 6 reuen en 6 teven.
De Opa van Lewis is Amazing Little Shane van Ekongo Kaross. Shane komt van een TG-sperma-inseminatie en werd 19 jaar na de dood van zijn vader geboren. Crownwood Tunja, een uit Zuid-Afrika geïmporteerde livernose teef, waarvan de stamboom nog niet wijdverspreid is in Duitsland, werd gekozen voor deze uitzonderlijke dekking. Na een lange zoektocht werden het uitstekende rastype, de nodige gezondheid en vruchtbaarheid erin gevonden om de oude Shane in staat te stellen een fokterugkeer te maken.
Over Shane's vader,  kampioen en Lux. Ch. "Shane at Makaranga",. In 1979 geïmporteerd uit Rhodesië, Shane is een halfbroer van Multi-Ch. Makaranga  Chaka en Multi-Ch. Makaranga Eldorado evenals achterkleinzoon van de legendarische SA & Rhod. Website van Shane, klik hier.

Lewis is een hond met energie, buiten niet moe te krijgen en binnen de rust zelf. Hij is gek op water en zwemt graag. Hij is een makkelijke hond die goed luistert, altijd blij is en altijd met iedereen wil spelen. Hij is zelfverzekerd en stabiel kan uitstekend met kinderen overweg.

Wij hopen nog jaren van hem te mogen genieten!