Over ons

Wij zijn Leonie en Jacco wonen samen met onze dochter & zoon in Zwolle.

We hebben 2 Dobers gehad Quinta en Axel.
Quinta kwam op 4 jarige leeftijd bij ons en was een schat van een hond,
ze is op 10 jarige leeftijd overleden aan een maagkanteling.
Axel kregen we als pup en we hebben veel dingen met hem gedaan. Axel was een makkelijke hond, luisterde goed en vond alles prima, ging door het vuur voor ons. Axel hebben we op 17-01-06 moeten laten inslapen omdat hij kanker had en we missen hem enorm.

De RR heeft ons ook altijd al aangetrokken daarom hebben nu besloten dat er een RR bij ons komt wonen. Wij zijn op bezoek geweest bij Pe en Christie van de Mswati's kennel en ze hadden Gani laten dekken door Dodge. Deze combinatie vinden wij helemaal top en op 01-04-06 zijn de pups geboren, en kregen we van Pe en Christie te horen dat er een reu voor ons bij zat Mswati's Antar Kenzo. Op 25 mei 2006 is hij bij ons komen wonen en we genieten elke dag weer van hem !!

Mijn droom was altijd een 2de hond, in 2012 werd mijn droom werkelijkheid en had ik Jacco eindelijk zover dat er een 2de RR bij ons kwam wonen. Op 12-12-2012 is onze Bentley geboren bij Esther en Olaf van de Kani Akilah kennel, een prachtige combinatie van Kimani x Minos. 

Na het overlijden van Kenzo in 2017 wilde ik graag weer een 2de RR. Op 04-10-2017 is onze Lewis geboren bij Sarah Polk van de Njia Jamaa kennel in Duitsland. 

Een trots bezit 2 RR, kijk maar gauw verder op onze site voor al het nieuws en foto's!